Milyen olcsó kezdő hangszert ajánlotok hardrockra?
Bocs hogy zavarlak de úgy gondoltam talán tudnál segíteni.............
A közeljövőben (2-3hónap mulva ) szeretnék venni egy új gitárt. LP vagy ahhoz hasonló hangzás kellene (Randy Rhoads, judas priest, iron maiden, stb zenéhez), a jelenlegi baziolcsó strat copy helyett :) Anyagilag mint az lenni szokott nem vagyok eleresztve egyáltalán (ha így lenne nem 4éve nyúznék egy Baltimore stratot :) ) Kellene valami olcsó de elfogadható megoldás. Tudtommal neked volt Vintage v100 LP-d, és sokak szerint jó; de megint mások egyenletlen bundokról meg vetemedő nyakról panaszkodnak.. szóval nem tudom. Mégolcsóbb megoldásként a cort z42-vel szemezgetek; erről tudnál valamit mondani? Gondolom az ilyen Stagg, Harley Benton stb márkákat már meg se nézzem :) Van ötleted/tanácsod?
trial1100
Legfrissebb blogok
-
2 év 17 hét óta0 hozzászólás
-
2 év 17 hét óta0 hozzászólás
-
2 év 18 hét óta11 hozzászólás
-
2 év 18 hét óta23 hozzászólás
-
2 év 18 hét óta1 hozzászólás
-
2 év 18 hét óta11 hozzászólás
-
2 év 21 hét óta4 hozzászólás
Friss hozzászólások
- bkw qewp
5 nap 9 óra - canada goose jackets
1 hét 1 nap - Iszony!!!:)
5 hét 1 nap - Ezen jól szólna Eric Clapton
5 hét 2 nap - Szia. Ennyi pénzért inkább
8 hét 2 nap - Sziasztok!
Les paul formán
9 hét 4 nap - Korg
9 hét 5 nap - Valószínű a nyereg a ludas,
10 hét 4 nap - Elég olcsónak tűnik, de nem
10 hét 4 nap - Ebben az árkategóriában
10 hét 4 nap
Kulcsszavak
-
2 év 23 hét óta8 hozzászólás
-
2 év 26 hét óta13 hozzászólás
-
2 év 26 hét óta0 hozzászólás
-
2 év 26 hét óta0 hozzászólás
-
2 év 26 hét óta10 hozzászólás
-
3 év 26 hét óta

nem írtad, hogy mennyit
nem írtad, hogy mennyit szánnál rá. mindenkinek más a nagyon olcsó, ismerek olyat, akinek a 300ropi :) namost az említett zenekarok gitárosai általában többféle hangszert használtak, nem csak LP-t vagy SG-t, hanem stratot vagy superstrato gitárt, Randy Rhoads meg ugye elég híres az újításairól :)
mivel a Vintage is távolkeleti gitár így előfordulhat, hogy vetemedik a nyak. ezt kétféleképp tudod kiküszöbölni. egyrészt használtan veszel pár éveset és akkor nicns gond, vagy olyan helyen veszed, ahol adnak rá több, mint egy év garanciát. a bundokat általában csiszoni kell, de ez minden ilyen kategóriájú gitárnál igaz. ezt nem úgy kell elképzelni, hogy szimán csak oda van b.szva a gitár, és neked kell mindent megcsinálni rajta, de ne feledjük, azért gyártják a távolkeleten ezeket, mert ott olcsóbb, és épp ezért a minőségellenőrzés is ratyibb.
a cort z42-ről nemrég volt szó az oldalon, keresd vissza, ott megvitattuk az egész dolgot.
harleybenton, stagg és hasonló sz.rokkal foglalkozni nagyon nem érdemes, persze mindenhol lehet jó szériát kikapni, de én nem erőltetném a dolgot.
ha nincs pénzed mindenképp érdemes használt hangszerben gondolkodni. a vintage sg, lp, régi alsókategóriás japán jacksonok, cortok és sorolhatnám, elég jó árban mozognak.
egy kis további segítség itt: http://pikop.hu/blog/hz/milyen_gitart_vegyek_folyamatabra_v01b/1312
Te mit gondolsz erről?