Ugrás a tartalomhoz

Godin-szerű elektroakusztikus gitár

Név nélkül képe

Hali. Szeretnék venni egy nylon húros elektroakusztikus gitárt, ami színpadon, állva is kényelmes. a Godin-nak az ACS sorozata ilyen, de az igazság az, hogy nekem valami szerényebb is megfelelne, árban meg főleg :-) Van ötletetek, hogy ki gyárt még ilyen slim testű gitárokat? A klasszikus méretűt nagyon kényelmetlen állva fogni. Köszi.

pocok képe

Nem tudom, de engem is

Nem tudom, de engem is érdekelne. A Line 6 Variax 300 Nylon-t néztem, az valami megbasz.

Aries képe

Előrebocsátom, hogy a

Előrebocsátom, hogy a hangszer nem volt még a kezemben, de a Yamaha NTX700-ról elég sok jót hallani, árban kb. 30%-kal olcsóbb, mint a Godin ACS-sorozat, mélységben nem sokkal marad el (80-90mm). Vannak drágább modellek is. Egyébként lehet, hogy az is megfelelne Neked, hogy beépítesz egy akusztikus pickupot a meglévő hangszeredbe. A K&K Sound elég sokféle (akár 12 húros) nylonos gitárhoz gyárt hangszedőket, akár aktívat (beépített előerősítővel) is. Andy McKee adja a nevét hozzá, ha ez számít. :)

Te mit gondolsz erről?

A mező tartalma nem nyilvános.
  • A webcímek és email címek automatikusan linkekké alakulnak.
  • Engedélyezett HTML elemek: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <blockquote> <p>
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
  • Akkordok beküldéséhez az alábbi jelölést kell használni: [C-dúr:x,3,2,0,1,0]
  • You may use [inline:xx] tags to display uploaded files or images inline.

További információ a formázási lehetőségekről

Legfrissebb blogok

Friss hozzászólások

Twitter

Ha ide szeretnél csiripelni, akkor add ezt a karaktersort a Twitter üzeneted végéhez: #pikophu.

Szavazás