Ugrás a tartalomhoz

Jackson Fusion SX Professional

Név nélkül képe

[katt a nagyobb képért]

Eladó a képen látható japán Jackson Fusion SX Professional ('92-'93), igazi klasszikus. Hídnál eredeti Bill Lawrence L500 pickup, nyaknál ESP, középen stock Jackson, Takeutchi tremolo. Amennyiben érdekel, dobj egy kommentet ide vagy dobj emailt a zkarzoli (at) gmail (dot) com-ra. Csere most nem, de a BL 500L helyett ESP pickup-pal lehet kérni a költségtakarékos megoldás érdekében.

vuduchile képe

De jó!!! Nekem is volt ilyen

De jó!!! Nekem is volt ilyen gitárom csak más színben, azóta is bánom, hogy eladtam, de kellett a della másra :-(((( Szerintem gondold át, ilyen jó lapátot nem nagyon találsz! De persze te tudod...!! ! Ki tudja, még lehet, hogy engem is érdekel, csak előbb egyeztetni kell az asszonnyal :-))))

Aries képe

Ott is ugyanez a helyzet,

Ott is ugyanez a helyzet, Zoli egy gear playboy, a jó fekvésű darabok sem húzzák nála sokáig :) Akárki veszi is meg, ne szaladjon vele messzire, szeretnénk megörökíteni a hangját és a látványt. Ajánlott sportos jószág!

zkarzoli képe

Meghagynám, mert nagyon faja

Meghagynám, mert nagyon faja hangszer, de most bluesrock-ban nyomulok, és oda habár a hangja csodás, de mégsem a elgjobb. Plusz gitárt meg nem tehetem meg, hogy tartsak. Van akinek több "kanapényi" van, nekem nincs, és addig nem is lesz, amíg nem ebből élek teljes mértékben :)

Aries képe

A hangja itt szól:

A hangja itt szól:

jacksontúró képe

Nagyon faszán szól ez a Bill

Nagyon faszán szól ez a Bill Lawrence!! Nem értem hogy nem vitték még el ezt a baltát, ennyiért maximum valami távolkeleti szar Libanezt lehet venni, ég és föld a kettő! Na mindegy, be is fogom, mert még letámadnak :-)

jacksontúró képe

Ja és igen, kérel ingyen

Ja és igen, kérel ingyen sört!!!!!!! Hol lehet sorbaállni érte?? :-D

zkarzoli képe

A Dzsákszon elkelt, köszi az

A Dzsákszon elkelt, köszi az érdeklődést mindenkinek. A rock legyen veletek fiaim.

Te mit gondolsz erről?

A mező tartalma nem nyilvános.
  • A webcímek és email címek automatikusan linkekké alakulnak.
  • Engedélyezett HTML elemek: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <blockquote> <p>
  • A sorokat és bekezdéseket a rendszer automatikusan felismeri.
  • Akkordok beküldéséhez az alábbi jelölést kell használni: [C-dúr:x,3,2,0,1,0]
  • You may use [inline:xx] tags to display uploaded files or images inline.

További információ a formázási lehetőségekről

Legfrissebb blogok

Friss hozzászólások

Twitter

Ha ide szeretnél csiripelni, akkor add ezt a karaktersort a Twitter üzeneted végéhez: #pikophu.

Szavazás